Novinky 2022

  • Ikona hodin 22. června 2022

    Netradiční koncert přivítá české předsednictví Rady EU

    Koncert, na kterém zazní skladby Antonína Dvořáka, Leoše Janáčka, Bohuslava Martinů, Pieta Swertse a Miloslava Kabeláče, zahrají společně umělci Hudební a taneční fakulty Akademie múzických umění v Praze (HAMU) a belgické Luca School of Arts 3. července 2022 v 19:30 v Sále Martinů a Kamermuziekzaal v Leuven. Vzájemně je propojí naše jedinečná technologie! Chcete se této jedinečné události zúčastnit? Máte možnost – zde se m
    Ikona šipky
  • Ikona hodin 2. června 2022

    EOSC Roadshow 2022 – prezentace a záznam

    Včera, 1. 6. 2022 proběhlo úvodní setkání v rámci EOSC Roadshow v Praze. Pokud jste se nestihli zúčastnit a přesto byste se rádi dozvěděli něco nového – prezentace a záznam jsou k dispozici na webu akce.  
    Ikona šipky
  • Ikona hodin 1. června 2022

    Robot dětem

    V památníku na Strži naši kolegové z oddělení technologie pro síťové aplikace rozpohybovali Čapkova robota pomocí interaktivní aplikace. Více v tiskové zprávě zde.
    Ikona šipky
  • Ikona hodin 26. května 2022

    Jednání Scientific Advisory Board e-INFRA CZ

    Ve dnech 26. – 27. 5. 2022 proběhlo jednání Scientific advisory board e-INFRA CZ, které projednávalo strategické směrování a plány e-infrastruktury e-INFRA CZ. Jednání zahájila prof. Wildová, náměstkyně ministra školství, mládeže a tělovýchovy.
    Ikona šipky
  • Ikona hodin 19. května 2022

    Konference EOSC Roadshow 2022 v Praze, Brně a Ostravě

    Zveme vás na první EOSC roadshow v Praze, Brně a Ostravě. Přijďte se seznámit s konceptem otevřené vědy v České republice a zjistit, jak se můžete do aktivit EOSC zapojit a jakým způsobem výsledky a data v rámci otevřené vědy využívat. Začínáme 1. 6. v Praze, pokračujeme 3. 6. v Brně a uzavíráme 17. 6. v Ostravě. Těšíme se na vás!
    Ikona šipky
  • Ikona hodin 17. května 2022

    Grant OCRE až 500.000,- EUR na využití cloudových služeb pro vaše výzkumné projekty

    Do 7. července můžete podat žádost o grant ve výši až 500.000,- EUR na využití cloudových služeb pro vaše výzkumné projekty. Více informací zde. CESNET v rámci projektu OCRE (Open clouds for Research Environments) poskytuje cloudové služby, které naši členové mohou čerpat za výhodných podmínek.
    Ikona šipky

Archiv