Novinky 2023

  • Ikona hodin 30. března 2023

    Modernizace přenosové sítě CESNET2 pokračuje

    Další části optické přenosové sítě CESNET2, která tvoří základ národní e- infrastruktury e-INFRA CZ určené pro potřeby výzkumu, vývoje a inovací v České republice, projdou modernizací. Realizovat ji bude společnost ČD – Telematika. Více zde.
    Ikona šipky
  • Ikona hodin 22. března 2023

    Registrujte se na Seminář gridového počítání 2023

    Zájemci o novinky a nové služby, které pod hlavičkou MetaCentra zajišťujeme, se již mohou přihlašovat na letošní ročník Semináře gridového počítání 2023. Těšit se můžete na OnDemand, Singularity kontejnery, NVIDIA framework pro AI, Galaxy, Kubernetes, Jupyter Notebooky, MetaCentrum Cloud a mnoho dalšího. Vice o celé akci, včetně registračního formuláře, naleznete zde.
    Ikona šipky
  • Ikona hodin 20. března 2023

    Představení projektu EOSC-CZ otevírá registraci

    Zajímá vás směřování projektu IPs EOSC-CZ a jeho dopady na rozvoj European Open Science Cloud v ČR? Máte jedinečnou možnost dorazit na oficiální představení projektu. Na místě se dozvíte aktuální stav implementace projektu a budete mít možnost se seznámit s klíčovými aktivitami.
    Ikona šipky
  • Ikona hodin 17. března 2023

    Otevření registrace na CEF Networks Workshop 2023

    Mezinárodní CEF Networks Workshop 2023 zaměřený na optické sítě otevřel svoji registraci. Cílem je propojovat experty z celého světa a umožnit sdílení zkušeností v oblasti navrhování a provozování nejmodernějších infrastruktur. Více o workshopu i samotnou registraci naleznete zde. Akce je v anglickém jazyce.
    Ikona šipky
  • Ikona hodin 16. března 2023

    Oslavte březen – měsíc čtenářů s eduID.cz

    Přes eduID.cz si naši uživatelé mohou nejen v březnu, měsíci věnovanému knihám a čtenářům, půjčit knihy jak ve své domovské knihovně, tak v dalších 35 knihovnách v rámci České republiky. Po přihlášení na portále knihovny.cz si lze prostřednictvím služby Získej vybrat knihu z jiné knihovny a vyzvednout si ji na nejbližším místě. Lze též přistupovat ke službám PressReader a BOOKPORT. eduID.cz umožňuje našim členům vz
    Ikona šipky
  • Ikona hodin 14. března 2023

    Registrace na CSNOG 2023 otevřena

    Česko-slovenské setkání správců sítí otevřelo brány registrací. Pokud vás zatím informace k této akci minuly, tak si je můžete nastudovat zde. Odkaz na přímé přihlášení pak naleznete zde.
    Ikona šipky

Archiv