News 2021

  • Clock ikon 21. May 2021

    On-line seminář nejen o IPv6

    Program a registrace na již 6. ročník Semináře nejen o IPV6 je zveřejněn. A my se na Vás těšíme 4.6. na Zoomu nebo na YouTube!
    Arrow ikon
  • Clock ikon 17. May 2021

    CSNOG 2021

    Komunitní setkání správců českých a slovenských sítí CSNOG 2021 proběhne 13. a 14. října online. CSNOG umožňuje sdílení zkušenosti a praktických řešení, která mohou zvýšit kvalitu českých a slovenských sítí, a podělit se o názory na aktuální síťařská témata. Další informace budou zveřejňovány na webu CSNOG.
    Arrow ikon
  • Clock ikon 13. May 2021

    Jsme součástí iniciativy hSOC (Hospital Security Operation Center)

    V souvislosti s aktuální situací, kdy tuzemské zdravotnictví odolává hackerský útokům, se spojily velké nemocnice a významné odborné organizace s cílem koordinovat kybernetickou bezpečnost resortu. 38 nemocnic a zdravotnických zařízení ve spolupráci s CESNET vytvořilo uzavřenou síť, přes níž se nemocnice připojují k internetu. Společný systém podle tvůrců odrazí tisíce kybernetických útoků nebo jiných
    Arrow ikon
  • Clock ikon 10. May 2021

    CESNET has expanded the security of its infrastructure

    Due to the increasing frequency and intensity of DDoS cyber-attacks, the CESNET association has strengthened the security of the external perimeter of its network. Security at the global connectivity level will provide users with more effective protection against cyber-attacks. More info you can find here.
    Arrow ikon
  • Clock ikon 3. May 2021

    On-line seminář nejen o IPv6 – hledáme přednášející

    Blíží se další ročník semináře o IPV6, který se bude konat 4.6.2021 – online. V současné chvíli hledáme přednášející! Přihlášku, kterou můžete podat do 14. května a další info najdete na webu akce.
    Arrow ikon
  • Clock ikon 3. May 2021

    CESNET zná jméno nového ředitele

    Novým ředitelem sdružení CESNET bude Ing. Jakub Papírník, dosavadní ředitel Ústavu výpočetní techniky Univerzity Karlovy. V otevřeném výběrovém řízení o tom rozhodlo představenstvo sdružení CESNET. Jakub Papírník se ujme funkce 1. srpna letošního roku. Více informací se dočtete zde.
    Arrow ikon

Archive