News 2022

  • Clock ikon 28. February 2022

    Podporujeme naše členské organizace a uživatele

    CESNET aktivně podporuje své členské organizace a uživatele a dělá vše pro zajištění kybernetické bezpečnosti a ochrany infrastruktury.
    Arrow ikon
  • Clock ikon 22. February 2022

    Seminář o bezpečnosti sítí a služeb 2022

    Seminář o bezpečnosti sítí a služeb se bude konat 8.3. online! Právě jsem pro Vás zveřejnili program a otevřeli registraci. A i vy můžete přispět do programu – máte-li zajímavé téma, informaci, nebo sdělení, které byste rádi formou lightning talku přednesli určitě nám dejte vědět.
    Arrow ikon
  • Clock ikon 22. February 2022

    We promote equal and non-discriminatory conditions for all our employees

    We are committed to the promotion of equal treatment and non-discrimination for all Association employees in all fields of our activity. We made a public commitment to help achieve the goal of universal equality in a public declaration that you can read in the ‘About us’ section or here.
    Arrow ikon
  • Clock ikon 13. February 2022

    30 let online!

    Jsme 30 let online! Přesně 13.2.1992 se ČSFR připojila k internetu. A jak to bylo na začátku? Na to se můžete podívat v reportáži s naším emeritním ředitelem Janem Gruntorádem.
    Arrow ikon
  • Clock ikon 11. February 2022

    30 let internetu v České republice – nebyly jen jedničky a nuly

    ČÍSLO 20 20 – přesně tolik milionů vyčlenilo ministerstvo školství pro vybudování celorepublikové sítě CESNET, která byla slavnostně spuštěna 15. června 1993. A díky čemu se finance získaly?
    Arrow ikon
  • Clock ikon 11. February 2022

    Krátké ohlédnutí za včerejší Konferencí 30 let internetu

    Slovy Věry Jourové „Věřím, že všechno, co děláte, povede k lepšímu Internetu, k lepšímu online světu, a tudíž k lepšímu světu jako takovému“ jsme včera ukončili setkání významných osobností a odborníků k oslavě 30 let internetu v naší zemi. Více zde
    Arrow ikon

Archive